Lägg till ny användare

Ändrad den: Fre, 25 nov., 2022 vid 11:41 F.M.

1. Klicka på Personikonen- Ny användare

2. Klicka på knappen bredvid Jag har behörighet att ändra antalet användarlicenser på vårt konto

3. Fyll i fälten för Namn ,Epost och Telefonnummer (mobiltelefon)

Observera att vi ej kan lägga till generella adresser så som press@, info@ samt epostadresser från hotmail, gmail och liknande domäner

4. Klicka i om användaren behöver utbildning i systemet samt klicka i Denna användare ska ha 2-stegsverifiering

Systemet kopierar den informationen som du har lagt in till 2-stegsverifieringen. Vill ni byta Mobilnummer eller epostadress för verifieringen så kan ni göra det där under.

5. Skriv in eventuella meddelanden. Tex, byt ut den gamla användaren mot denna, Lägg till denna användare den 1/6 etc.

Klicka på SKICKA

6. Er beställning hamnar nu hos supporten och vi lägger upp användaren så fort som möjligt.