Utskick via assistans

Ändrad den: Mån, 14 nov., 2022 vid 2:07 E.M.

För att få hjälp av oss att skicka en release krävs det att materialet kommer in till oss via portalen. För att göra det går ni tillväga enligt nedan:

1. Klicka på UTSKICK - ASSISTANS .

Välj vilken typ av information din release ska taggas som:

Om er release är regulatorisk kan ni komma att behöva välja kategorier till Nasdaq och EU Transparency Wire + FI beroende på vart ni är noterade. Om ni är osäker på kategori kan ni antingen prata med er legal adviser på företaget eller höra av er till börsen direkt.

Ni har också möjlighet att välja kategorin "Nyheter för investerare" till era icke regulatoriska nyheter som ska till Nasdaq.

För att vi ska kunna jobba med ert material krävs det att ni skickar med releasen i word-format. Vill ni skicka med andra bilagor så som PDF eller bilder går det bra att göra det genom att klicka på knappen LÄGG TILL EN FIL

Under rubriken "Information till Cision" lägger ni till era kontaktuppgifter, dessa uppgifter blir inte publika utan det är information för oss så att vi kan kontakta rätt person vid frågor eller funderingar.

I fältet "Meddelande till Cisions kundsupport" kan ni skriva speciella önskemål för releasen så som mottagare, om vi ska använda någon speciell profil på ert konto eller liknande.

I sista steget får ni välja vilken tid releasen ska distribueras, antingen så tidsinställer ni till en specifik tid då releasen ska gå ut eller så väljer ni "Skicka så snart som möjligt".

För hantering av pressmeddelanden och inbjudningar så behöver vi 15 minuters hanteringstid per språkversion från att ni ringt in och bekräftat  utskicket. För hantering av rapporter så behöver vi 30 minuters hanteringstid per språkversion från att ni ringt in och bekräftat utskicket.

För att vi ska hantera ert ärende så ber vi att ni alltid ringer in och bekräftar ert utskick så att vi har möjlighet att ställa frågor eller liknande.

När ni har fyllt i alla fält klickar ni på SKICKA

För att använda denna funktion tillkommer en kostnad. Notera även att om ni skickar in utanför vår arbetstid 08:00-17:30 tillkommer en kostnad utöver vår ordinarie kostnad samt att vi har en inställningstid på en timme efter det att ni har ringt in och bekräftat ert utskick.