Hantera mapp och liststrukturen

Ändrad den: Mån, 14 nov., 2022 vid 2:05 E.M.

1. Gå till  KONTAKTER - LISTOR.

Under "Mina listor" finner du de listor som har skapats åt er eller av er men även de listor som har importerats via import-verktyget.

Är listorna strukturerade i olika mappar så går det enkelt att flytta listorna mellan mappar genom att dra och släppa listorna mellan de olika mapparna. Det går även att ha under-mappar, så att en tydlig struktur kan byggas upp.

Genom att högerklicka på en lista så kan du använda andra funktioner så som "Radera listor", "Exportera lista", "Skriv ut lista" och "Redigera namn". Högerklickar du på en mapp så får du upp funktionerna "Radera mapp", "+Skapa lista", "+Skapa mapp" och "Redigera namn".

En mapp kan inte raderas innan listorna i mappen är flyttade eller raderade.

Se fler guider nedan:

SKAPA LISTA - Här skapar ni en ny tom lista.

SKAPA MAPP - Här skapar ni en ny mapp.

SAMMANFOGA LISTOR -  Här kan ni sammanfoga 2 eller flera listor till 1 lista.

IMPORTERA LISTOR - Här kan du importera dina egna kontakter i listor

REDIGERA NAMNHär kan du byta namn på en lista
RADERAHär kan du radera listor eller mappar