Sammanfoga listor

Ändrad den: Mån, 14 nov., 2022 vid 2:06 E.M.

1. Klicka på Kontakter- LISTOR

2. Markera boxarna till de listor du vill sammanfoga. Klicka på SAMMANFOGA

3. Namnge den nya listan och välj Mina listor för att ha den liggandes löst eller i någon utav mapparna för att lägga listan i den valda mappen- Klicka på SKAPA NY

4. Den nya listan har nu skapats och de två ursprungliga listorna ligger kvar

Om det finns dubletter i den nya listan så kommer endast 1 läggas till. Databasen sorterar på kontakt/medienamn. Så samma adress kan förekomma i listan om tex flera redaktioner har samma epost adress.
    Vid utskickstillfället så sker en dubbletteliminering så även om samma adress finns flera gånger så kommer adressen endast att ta emot 1 mail.