Skapa lista från sökning

Ändrad den: Mån, 14 nov., 2022 vid 2:08 E.M.

Denna artikel informerar om hur du skapar en lista från en sökning.

När en sökning är gjord och du har filtrerar fram de mottagare som du är ute efter så kan du antingen välja alla kontakter i sökresultatet eller bocka i kontakterna separat, om du vill smalna av din sökning ytterligare.

Om du vill spara alla kontakter i sökresultatet så gör du det enklast genom att bocka i rutan högst upp till höger under "Spara"-knappen.

När du sedan ska spara så trycker du på "Spara" knappen och får i rutan som poppar upp välja hur listan ska sparas genom att välja en av de två flikarna "Spara som en ny lista" eller "Lägg till i befintlig lista".

Väljer du att "Spara som ny lista" så behöver du även skriva i vilket namn listan ska ha.

Om du väljer "Lägg till i befintlig lista" så behöver du välja vilken lista kontakterna ska sparas i.